söndag 29 mars 2015

Härliga sommartid!

Nä, ska jag vara ärlig så är jag och det de kallar "sommartid" inte helt överens. Det tar, som för flera med mig har jag förstått, några dagar innan kroppen har accepterat den där timmen. Bara att bita ihop och se glad ut :)!

Något som däremot gör mig lycklig är mina nya färger! De är en gåva från familjen och något jag inte visste att jag saknat riktigt, förrän jag satte mig och började måla. 


En vårbild förstås...


...och mera frukt. 


De är tacksamma motiv, eftersom det inte gärna kan bli fel. Vem sitter inne med "facit" till hur ett päron måste se ut, hihi!?

Nu ska jag önska dig en fin söndagskväll och dito ny vecka! Var rädd om dig. 

~ Maria ~

6 kommentarer:

 1. Jag håller inte med dig om att det inte kan bli fel. Även om päron kan se olika ut, så måste de ändå påminna lite om ett päron och inte t.ex. en apelsin. Man måste defintitvt ha målartalang för att kunna åstadkomma det du gjort. Mycket tjusigt. Ha en fin kväll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, jo det har du rätt i! Lite päronkännedom är inte dumt att ha när man vill måla något som ska likna ett päron :). Ha en fin kväll!

   ~ Maria ~

   Radera
 2. Sommartiden tycker jag känns rätt onödig. Vi klarade oss bra fram till 1980 i Sverige utan sommartiden. :)
  Men vad duktig du är på att måla. Verkligen fina bilder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för din fina hälsning! Jag skulle mycket hellre slippa att ställa om klockan. Men, men, det är väl bara att gilla läget :). Ha en fin vecka!

   ~ Maria ~

   Radera
 3. För min del är sommartiden bra för då får jag upp gubben min lite tidigare för han är en riktig sjusovare!! Fast visst skulle det vara ok med normaltid året runt!
  Så härligt att du målar och har fått fina nya färger. Och vi har fyra päronträd så jag vet att päron kan se väldigt olika ut!
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina du för din hälsning här :)! Den där tidsomställningen är en vanesak förstås. Efter några dagar är man sitt gamla vanliga jag igen men det tar sin lilla tid.

   Det är fantastiskt att måla igen! Till veckoslutet hoppas jag kunna stjäla mig ytterligare tid till min nygamla hobby :). Ha en fin fortsättning på veckan!

   ~ Maria ~

   Radera