måndag 16 mars 2015

I dag är det min tur!

Efter alla fina presenter och blommor jag fått är det idag min tur att ge bort en present! Och visst stämmer det att det är saligare att giva :)?! 


Vad den innehåller kan jag givetvis inte avslöja här - hon som ska få den kanske läser... 


...men ingen present är ju komplett utan ett vackert kort och om detta kan jag berätta att det är min fina svägerska Lena Greneskog som har designat och handtillverkat och att det finns några kvar till försäljning i min butik. De kostar ynkliga tio kronor och det går fint att höra av sig via mejl om du är intresserad av att beställa. De finns i individuella utföranden enligt bilden här. Så! Presenten klar! Nu är det bara jag själv som ska piffas till, sen blir det födelsedagsfika hos min goda vän :). 

Ha en fin kväll!

~ Maria ~

6 kommentarer:

 1. Ja det er så hyggelig å gi bort noe. En vakkert innpakket pakke og søte kort. Kos dere, Pam :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är korten fina! Du gör också mycket vackra kort som du visat på din fina blogg :). Hoppas du haft en fin dag och får en fin fortsättning på veckan.

   ~ Maria ~

   Radera
 2. Jag ser att här skrivs kommentarer på alla möjliga språk. Hoppas svenska går bra. ;)
  Vilket vackert paket! Hoppas att mottagaren blev glad.
  Jag får önska Grattis i efterskott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, svenska funkar utmärkt :). Välkommen hit! Det är alltid roligt att få nya besökare och göra nya bekantskaper. Din blogg är otroligt spännande att läsa och jag är glad att jag hittade den! Tack för din fina hälsning :). Jag hoppas att du hittar något här som inspirerar. Min vän blev mycket glad för sin present, en ljuslykta från Kosta.

   Jag önskar dig en fin dag!
   ~ Maria ~

   Radera
 3. Hej!
  Så kul att du hittade mig så att jag hittade dig! Hoppas att du får en trevlig söndag! Här här vi snöblask idag så jag håller mig inne och eldar och klappar katten.
  Allt gott, Ann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snöblask är som gjort för innesittande, eldande och kattklappande :). Kul att du tittade in här!

   ~ Maria ~

   Radera