lördag 7 december 2013

I morgon julmarknad!


I stereon strömmar julmusiken,
det doftar ljuvligt från hyacinten som slagit ut...


Julstämningen uteblir inte :)!
I morgon är det äntligen julmarknad i vackra parken Apladalen
i Värnamo. Har du vägarna förbi är du hjärtinnerligen välkommen
att besöka den.

Här hemma är det tomteverkstad och hela 
köksbordet är belamrat av tyger, spetsar och band.


Idag är det små julstrumpor som tillverkas.En liten spets upptill och ett rödvit-randigt snöre för upphängning
i granen eller kanske som dekoration på en julklapp!

Ha en skön lördag, så kanske vi ses i morgon :)!
Nu åter till "verkstaden" ;).

10 kommentarer:

 1. These tiny stockings are lovely! What a work! You are outing yourself as a patient person! That is a wonderful quality! Have a splendid day! CHrista

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you so much! You are so sweet :). Have a nice week end.
   ~Maria~

   Radera
 2. Så deilig førjulsstemning hos deg...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen takk :)! Ha en riktigt skön helg.
   ~Maria~

   Radera
 3. Lycka till imorgon Maria! Vilka söta julstrumpor du gjort. Ser framför mig hur bra de skulle passa i en fin krans på dörren. Kram carolina

  SvaraRadera
 4. Vad gulligt av dig :)! Mina små jusltrumpor hamnar i granen så småningom. Det var en kall och blöt marknad i eftermiddag. Snö och blåst övergick till regn så det var fyra timmars frysande. Bättre tur med vädret en annan gång! Jag önskar dig en fin ny vecka.
  ~Maria~

  SvaraRadera
 5. Mycket har det varít det sista, ganska så stressigt! Men så kikar jag in här och jag riktigt hör julmusiken och känner hyacintdoften ljuvligt vidarförmedlade av dina ord. Frid sänker sig i sinnet :)

  Så otroligt söta små julstrumpor :) Men sannerligen ett pillgöra. Förstår att inte vädret var bättre hos dig än hos mig. Jag hade öppet på söndagen men snön vräkte ner! Men som du säger bättre tur med vädret en annan gång :) Nu skiner solen...

  Ha en fin dag Maria
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du, för din fina hälsning. Jag blir så glad av det du skriver. Julstrumporna var så roliga att sy, så jag kommer att göra ett helt gäng att hänga i vår gran när det är dags.

   Vädret kan vara nyckfullt minsann. Helgens väder var hopplöst! Det var inte som förra året - stämningsfullt vitt - utan deprimerande vasst och blött. Sol hade varit bra :). Solen är i alla fall tillbaka i sinnet, även om det var kallt och eländigt då.

   Ha en skön kväll!
   Kram ~Maria~

   Radera
 6. jamen... jag hade ju gärna velat komma, värnamo är så nära mitt barndomshem (i klevshult) och jag såg på instagram att en gamal kompis stod och ställde ut. Hade ju varit jättekul! Nästa år kanske...?!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å, ja det är ju jättenära! Vad ställde din kompis ut för något? Jag hann inte se mer av marknaden än precis det som fanns just i närheten av mitt eget bord. Välkommen nästa år :)!

   Kram ~Maria~

   Radera