måndag 18 januari 2016

Snygg var den!

Hoppas nya året har börjat bra för var och en! Här har jobb och andra aktiviteter dragit igång med full kraft. Det där med att andas och hinna ikapp får vi göra under de där guld-ögonblicken som finns där, men kan vara svåra att fånga i flykten. 

Idag fann jag ett sådant. Lillasyster behövde en ny påse till gympakläderna. Mamman hade verkligen ingen lust att åka till Stora Staden för att gå i affärer och köpa en så hon drog ett litet wild card! "Jag kan sy en åt dig", hoppades att lillasyster skulle köpa idén men var långt ifrån säker. Hon har ju hunnit bli stora damen och då duger inte vadsomhelstsommammatyckerärfint.
Men, jodå, jag fick ändå förtroendet att göra ett försök vid symaskinen! 

Självklart fick lillasyster välja tyg. Det hon fastnade för var en gammal gardin som gjort sitt. Remmen som satt i den gamla påsen återanvändes också, så snacka om återbruk :)!

Yes! För första gången på månader kunde jag sätta mig vid min älskade Husqvarna och skapa något som faktiskt inte bara var för mitt eget höga nöjes skull. Och kommentaren när påsen var klar var ju också klart godkänd. "Snygg blev den!" sa lillasyster. :)




Så. 

En riktigt god fortsättning på 2016 önskar jag dig. Och en fin ny vecka! :)

~ Maria ~