söndag 30 september 2012

På lördag är det Rydaholmsdagen!

Nu är det bara några dagar kvar! Har du möjlighet och har vägarna förbi Rydaholm på lördag, så stanna till här en stund. Det kommer ett tivoli, det blir dansuppvisning och musik. Här kommer också att finnas hamburgare till försäljning, konstutställning och loppis. Som om det inte vore nog blir det också marknad och där kommer jag att ställa ut med varor från butiken 
Tant Gröns Lilla Bod. 


Bland mycket annat kommer jag att ha med mig dessa kuddar, nytillverkade men som andas mormors kök. Tyvärr blev bilderna inte de bästa, så den vita färgen ser åtminstone i min dator lite aprikosfärgad ut. Här vit med röda kanter och rött monogram. 




Den här kudden är helvit med grön-beige monogram.




Här ännu en bild på den vit-röda.




Jag har även några kuddar utan monogram. Alla kuddar är av bomull och halvlinne (tvätt 40 grader), med separat innerkudde och är ca 35x45 cm.




Den här vimpelkronan kommer också att finnas med på marknaden. Den är sydd av spetstyg, upphängningsbanden är av bomull och stommen av ståltråd. 


Välkommen till Rydaholmsdagen 2012
den 6 oktober!


Observera att jag har öppet som vanligt i butiken på söndag kl. 13-16.




måndag 10 september 2012

Rydaholmsdagen 6 okt

Nu är det inte länge kvar till Rydaholmsdagen. Då ställer jag ut varor från Tant Gröns Lilla Bod, tillsammans med Lena Greneskog som har tillverkat väskor och kort som också finns att köpa i butiken. Den 6 oktober är det dags, och då hälsas alla välkomna till en av höstens stora begivenheter i vår by. Flera aktiviteter bjuds det på, liksom musikunderhållning och marknad.
 
 
Jag vill tipsa om den här ljuvliga glasskålen med spets: 45 kr/st.

 
Jag kommer också att ha med dessa kuddar,
som jag tipsat om och beskrivit i ett tidigare inlägg: 95 kr/st.

 
Även några hjärtan ur min egen serie finns med på marknaden: 35 kr/st.
 
Observera att jag har öppet i butiken som vanligt söndag
den 7 okt, kl. 13-16.
 
Välkommen!